31 October, 2020
af te halen tussen 10u-16u
Wereldhuis, Santo Tomásplein 1 te Mol

Bestel nu dé Hasta La Pasta-spaghettisaus en steun onze projecten in Nicaragua

 

Door corona dit jaar geen gewone editie van de spaghettidag ‘Hasta La Pasta’, maar een heuse Take Away op zaterdag 31 oktober. Wil jij onze projecten in Nicaragua steunen, geef dan uiterlijk op 24 oktober je bestelling voor de overheerlijke spaghettisaus door via https://bit.ly/30hjPZG.

Je betaalt 12 euro per literpot.

Je kan kiezen uit bolognaisesaus of een vegetarische variant. De opbrengst van de verkoop gaat naar het volksziekenhuis in onze zusterstad Santo Tomás en het straatkinderenproject Inhijambia in Managua.

 

De saus wordt op vrijdag 30 oktober vers bereid en daarna handig verpakt en gekoeld. Je kan dus enkele porties extra bestellen om in te vriezen. Zo heb je steeds een heerlijke maaltijd in huis!

 

Bestellen tot 24 oktober

  • Bestel de gewenste porties online via: https://bit.ly/30hjPZG. Vul je gegevens in en duid het uur van afhalen aan.
  • Na bestelling schrijf je het overeenkomstige bedrag over op rekeningnummer BE69 0677 6785 5078 met vermelding HLP + je naam. Na betaling wordt de bestelling geregistreerd en ontvang je een bevestigingsmail.
  • De hoeveelheid saus is beperkt, dus ook het aantal bestellingen. Op is op!

 

Afhalen op 31 oktober

Op zaterdag 31 oktober haal je je bestelling af op het aangegeven uur aan de Wereldwinkel, Santo Tomasplein 1. Spring meteen ook eens binnen in de Wereldwinkel om de nodige spaghettisprieten en eventueel een bijpassend wijntje aan te kopen.

 

Je lust geen spaghetti?

Lust je geen spaghetti, maar wil je onze projecten toch steunen? Dan kan! Stort een vrije gift op het rekeningnummer: BE69 0677 6785 5078 met vermelding HLP + vrije gift.

 

Meer info: Nica Team 2005 – www.nicamol.be