22 October, 2022
af te halen tussen 11u-15u
Wereldhuis, Santo Tomásplein 1 te Mol

BESTEL NU JE PASTA

Niet corona, maar verbouwingswerken zorgden ervoor dat er ook dit jaar geen écht Hasta la Pasta restaurant kon doorgaan. Maar doorzetters als we zijn, laten we ons ook nu niet doen en zorgen we er opnieuw voor dat je thuis van onze overheerlijke spaghettisaus kan smullen en zo onze projecten in Nicaragua kan steunen:

  • Volksziekenhuis in Santo Tomás
  • Straatkinderenproject Inhijambia in Managua

 

VERS BEREID

De Hasta La Pastaploeg maakt voor jou lekkere spaghettisaus met verse ingrediënten (ook een vegetarische versie). Deze wordt handig verpakt in een literpot (biologisch afbreekbaar). De potten zijn niet tot aan de rand gevuld: bij het invriezen zet de saus uit en komt het deksel anders los.

Je betaalt 14 euro per literpot saus.

 

WANNEER bestellen en afhalen?

  • Bestellen: online tot en met 15 oktober (of zolang de voorraad strekt)
  • Afhalen: zaterdag 22 oktober op het aangegeven uur (tussen 11 en 15 uur) aan de Wereldwinkel, Santo Tomasplein 1.

 

Sterk aanbevolen! Wie wenst, kan via het formulier ook (ongekookte, gewone of volkoren) pastasprieten en een bijpassend wit of rood wijntje bestellen.

 

BESTELLEN?

Bestel online via volgende link: HLP 2022 – bestelformulier. Vul je gegevens in en duid het uur van afhalen aan. Na betaling wordt de bestelling geregistreerd en ontvang je een bevestigingsmail.

Lukt het online bestellen niet voor jou? Neem dan contact op met Lief (lief.tips@telenet.be of 0494 17 12 46), dan helpen wij je graag verder.

 

Let op! De hoeveelheid saus is beperkt, dus ook het aantal bestellingen. Op is op!

 

TIPS!

  • De saus wordt op vrijdag 21 oktober vers bereid en daarna handig verpakt en gekoeld. Bestel dus gerust wat extra porties om in te vriezen. Zo heb je altijd een heerlijke maaltijd in huis!
  • Lust je geen spaghetti? Je kan onze projecten ook steunen door een vrije gift te storten op rekeningnummer: BE69 0677 6785 5078 met vermelding HLP + vrije gift.

 

Alvast heel erg bedankt!

Nica Team 2005