02 May, 2023
19u-21u
Zaal Het Getouw, Molenhoekstraat Mol

Juli 2024: twee weken op inleefreis naar Santo Tomás

Zit je momenteel in het 4e middelbaar op een Molse secundaire school (5de jaar voor Europese school)? Dan kun je mogelijk mee op deze jongerenreis.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker naar de informatieavond op dinsdag 2 mei, van 19.00 tot 21.00 uur in de podiumzaal van ‘t Getouw (Molenhoekstraat 2, 2400 Mol).

Tijdens deze avond krijg je alle nodige informatie over de reis zelf (doel, periode, indicatieve kosten, etc.), maar ook over het traject voor en na de reis. Hieronder kun je alvast wat basisinformatie vinden:

  • De reis gaat door in juli 2024, en voorziet in een verblijf van 2 weken in Nicaragua (exclusief dagen voor heen-en terugreis).
  • We reizen met 20 scholieren van Molse secundaire scholen, die in de zomer van 2024 overgaan van het 5e naar het 6e middelbaar. Er gaan ervaren begeleiders en leerkrachten mee.
  • De kosten van de reis worden deels gedragen door fondsenwervende activiteiten, deels door gemeentelijke subsidies en deels door eigen inbreng. Er worden maatregelen voorzien in geval de eigen inbreng voor sommigen financieel moeilijk te dragen is.
  • Als je mee wil gaan, kun je je inschrijven tussen 2 en 23 mei 2023 via nicacomitemol@hotmail.com. Vermeld in deze inschrijving zeker je naam, geboortedatum en de school waar je momenteel bent ingeschreven.
  • Het aantal plaatsen is beperkt tot 20. Als er meer gegadigden zijn dan plaatsen, werken we met een lotingsysteem. Deze loting zal – indien nodig – plaatsvinden op 27 juni om 19.00 uur in ‘t Getouw.

We hopen jullie alvast te mogen verwelkomen op de informatieavond op 2 mei!